Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Kontakt

Telefon

08-429 29 29

Telefontider

Mån-Fre: 09:00-16:30

E-post

kontakt@crimson.se

Använd gärna vårt mail-formulär längre ner på sidan. Vi kommer kunna ge dig snabbare hjälp om din fråga hamnar på rätt avdelning direkt.

Besöksadress

Elsa Brändströms gata 52
129 52 Hägersten

Postadress

Box 6045
129 06 Hägersten

Öppettider

Mån-Fre: 09:00-19:00
Lördag (19/12): 10:00-15:00
Onsdag (23/12): 09:00-15:00
Söndagar: Stängt

Under december har vi utökade öppettider i vår reception/orderutlämning. Du hittar en överblick över hela december och jul/nyårshelgen här.

Vår reception och showroom är öppen. Vissa dagar kan det vara kort med personal som kan ta emot jobb eller hjälpa till med beställning. Ring oss innan – om du behöver hjälp med något mer än att hämta beställda bilder. Vi har en egen kundparkering och i vår reception finns handtvättmöjligheter för våra kunder. OBS: Vi är numera helt kontantfria för att minska den fysiska kontakten mellan våra kunder och anställda. Läs mer här ->

Hitta hit

Med bil:
Från E4/E20 tag avfart 153, trafikplats Västertorp.

Karta från norr | Karta från Söder

Från Tunnelbanan:
Gå ut till höger direkt efter spärrarna, tag därefter första höger igen och följ gångbanan tillbaka utmed spåret. Fortsätt på gångbanan ända fram till övergångsstället, korsa vägen och håll vänster, fortsätt in på parkeringen och fram till Crimsons entré.

 • Frågor och synpunkter

  Har du en fråga eller synpunkt? Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

  Här kan du bifoga en fil, tex en skärmdump som illustrerar ett problem.
  Filen måste vara mindre än 10 MB.
  Tillåtna filtyper: gif jpg png pdf.

 • Personlig konsultation

  Har du produktfrågor eller andra funderingar som enklast löses med ett personligt möte? Inga problem, du kan boka ett möte via nedanstående formulär.

  Vi tar emot bokningar under våra öppettider: måndag - torsdag, 09:30 - 16:30, med lunchuppehåll 13 - 14.

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete