Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Ladda ner bilder från Instagram

Så gör du, steg för steg

Instagram har äntligen gjort det möjligt att ladda ner bilder och historik! Det är många som endast sorterar och sparar bilder via sitt instagramflöde. När mobiler sedan bytts ut finns kanske originalfilen endast på Instagram. Nu har Instagram släppt funktionen “Datanedladdning” som gör det möjligt att få alla data från ditt konto. I dagsläget finns funktionen endast tillgänglig om loggar in via en webbläsare, men kommer inom kort i appen för IOS och android.

Så här gör du:  

1. Logga in på ditt instagramkonto via en webbläsare.
2. Klicka på “inställningar”.
3. Klicka “Sekretess och säkerhet” i menyn.
4. Scrolla ner och välj “Data nedladdning”.
5. Ange mailadress och klicka på nästa.
6. Inom 48 timmar kommer det skickas en länk till din inkorg. När vi testade gick det bara på några minuter att få nedladdningslänken.

Inställningar > Sekretess och säkerhet > Datanedladdning > Hämta en kopia av allt du delat på Instagram

Ladda ner bilder från Instagram

 

Relaterade inlägg

Bläckstråle eller fotografiskt?
Har min bild tillräcklig upplösning?

Relaterade produkter

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete