Crimson använder cookies för att förbättra din användarupplevelse och förmedla relevant innehåll. Genom att använda sidan godkänner du detta. Läs vår cookie- och integritetspolicy.

Beställ bilder

Snabbt, enkelt med proffskvalité

Express

Framkalla bilder i små format

Välj mellan matt eller blankt fotopapper av hög kvalité i 25 olika format. Storlekar från 10x10 cm upp till 24x30 cm. Nu med ramar!

Börja skapa

Poster

Beställ stora bilder i posterformat

Välj mellan äkta fotografiskt papper eller Hahnemühle Fine Art-papper. Från 30x30 cm upp till 70x100 cm. Nu även med ramar & inramning!

Börja skapa

Ramning

Skapa inramning med passepartout

Skapa dina egna inramningar av gallerikvalité. Välj mellan vit, svart eller mörkbrun träram. Alla inramningar levereras med specialanpassad passepartout.

Börja skapa

Prefix

Beställ bilder i egna format

Prefix är vår proffstjänst och är till för dig som vill beställa bilder i egna format. Via Prefix har du tillgång till en mängd professionella papper och bildmonteringar.

Kort

Skapa egna kort & trycksaker

Börja skapa

Fotoböcker

Skapa personliga fotoböcker

Börja skapa

Kalendrar

Skapa dina egna fotokalendrar

Börja skapa

Canvastavlor

Skapa canvastavlor av hög kvalité

Våra canvastavlor görs för hand med specialanpassad Hahnemühle canvasduk, arkivbeständigt bläck och äkta kilramar.

Börja skapa

Beställ dina bilder hos ett proffs

Vi har jobbat med analog och digital bild sedan 1971 och har Sveriges största utbud av fotopapper, bildmonteringar och trycksaker. Alla våra produkter produceras i Stockholm vilket innebär snabba och miljövänliga leveranser till hela landet. Är du boende i Stockholm har du möjlighet att hämta dina bilder hos oss i Hägersten eller hos våra ombud i Stockholms innerstad.

Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha frågor eller funderingar kring dina bilder eller framtida beställning. Vår kundtjänst som finns tillgänglig alla vardagar per telefon och mail. Hitta våra kontaktuppgifter här.

Vad gör Crimson i coronatider? Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Vår produktion är öppen som vanligt och har inga störningar i leveranser av material eller produkter. Läs mer om hur vi jobbar.

DirektPrint

Tryck bilder på olika skivmaterial

Gör högkvalitativa tryck på hårda skivmaterial. Välj mellan exempelvis plywood, aluminium och plexiglas. Från 30x30 cm upp till 100x140 cm.

FTP

Skräddarsydda & avancerade beställningar

Med vår stora erfarenhet, produktutbud och maskinpark kan vi erbjuda det mesta inom bildproduktion. Vill du lägga en beställning som inte finns i vårt ordinarie beställningsflöde kan du ladda upp dina bilder, beskrivning och kontaktuppgifter via vår FTP. Det kan exempelvis vara specialanpassade utskrifter, inramningar, skyltar eller hela utställningar.

Student

Skapa studentskyltar & studentkort

Skapa en egen design eller välj mellan olika mallar. Behöver du digitalisera en bild eller ett negativ? Vi gör det utan kostnad. Beställ ett inlämningskuvert med gratis porto.

Utställningar & tryckbeställningar

Vi har lång erfarenhet av utställningsproduktion för museer, organisationer och konsthallar. Vårt bildfokus och teknikbredd gör att vi kan hitta lösningar för alla typer av situationer så som utställning i offentliga byggnader, byggarbetsplatser, kollektivtrafiken och utomhusmiljöer.

Vi kan också hjälpa till med olika tryckprodukter som utställningsfolders, inbjudningar, vinylfoliering, fototapet, ljuslådebilder och affischer.

Tveka inte att ringa eller maila din förfrågan till oss. Du hittar våra telefontider och kontaktformulär här.

Made in Sweden

Stöd ditt lokala fotolabb. Alla våra produkter tillverkas i vårt labb i Stockholm. Därför kan vi hålla högsta kvalitet med kortare leveranstider och mindre transporter. Läs mer om vad vi gör i coronatider Läs mer om vårt miljöarbete